Cum să identifici genți falsi Gucci Marmont – Fals Vs Real Gucci GG Bags

Vrei să eviți gențile false Gucci? Ați terminat cu escroci și pungi de replică? Vrei doar să înveți cum să găsești genți false Gucci?

Dacă da, atunci ați ajuns în locul potrivit, deoarece am compilat acest ghid suprem despre cum să identificați genti false Gucci GG Marmont care vă vor învăța tot ce trebuie să știți despre cum să autentificați o geantă Gucci GG.

Toate informațiile referitoare la modalitatea de autentificare a pungilor Gucci GG Marmont vor fi sortate în câțiva pași, iar fiecare pas va avea imagini de referință reale față de pungile Gucci Marmont false.

Aceste imagini false față de geanta Gucci Marmont reală vă vor ajuta cu siguranță să identificați mai ușor defectele de pe pungile false, precum și omologii articolelor autentice.

În scurt timp, cel mai rapid mod de a identifica gențile false Gucci GG Marmont este să vă uitați la eticheta interioară pentru orice fel de defecte în greutate. Gențile false Gucci au întotdeauna textul potrivit prea puțin adânc sau prea adânc în interiorul etichetei, având, prin urmare, o greutate mai mică sau mai mare decât ceea ce ar trebui să aibă. Pungile autentice Gucci GG Marmont sunt întotdeauna detaliate cu grijă, ceea ce înseamnă că nu prezintă astfel de defecte de grosime pentru eticheta interioară, precum și nicăieri altundeva.

Cum se observă genți false Gucci GG Marmont

Pasul 1: Etichetă interioară falsă vs reală a sacului Gucci Marmont

Așa cum am discutat anterior, considerăm eticheta interioară ca fiind cel mai bun mod de a identifica gențile false Gucci GG Marmont și, cu toate acestea, vă recomandăm să verificați acest loc ori de câte ori trebuie să autentificați gențile Gucci GG Marmont.

Acum, așa cum am promis anterior, să aruncăm o privire asupra imaginii cu geanta de referință falsă vs reală Gucci GG Marmont de mai jos și, după aceea, vom explica tot ce trebuie explicat în imagine.

geanta falsa vs reala Gucci

Există patru numere pe eticheta falsă a sacului Gucci GG Marmont, dar chiar dacă par prea multe sau prea puține defecte, da, așa arată o etichetă interioară a unei saci Gucci de calitate superioară.

Începând cu cusăturile din partea de sus a etichetei, puteți observa în imaginea de comparație a sacului fals vs real Gucci Marmont deasupra modului în care firele sacului fals sunt modelate diferit de cel real.

De fapt, replica cusăturilor sacului Gucci GG pare să fie prea groasă pe partea stângă a etichetei și, de asemenea, prea subțire pe partea dreaptă.

Lăsând punga falsă deoparte, puteți vedea cum eticheta interioară a pungii autentice Gucci are aceeași greutate pentru fiecare fir, spre deosebire de grosimea diferită a pungii false pentru cusături.

Trecând la textul de pe etichetă, puteți observa cum simbolul mărcii înregistrate a mărfii false „®” arată prea subțire, deoarece se potrivea prea puțin adânc în piele.

Pe de altă parte, simbolul „®” al autenticului geantă Gucci arată mai gros, deoarece se potrivea mai adânc în piele decât caracterul mai subțire al geantei false.

Apoi, textul „GUCCI” de pe geanta falsă se potrivește, de asemenea, prea adânc în interiorul pielii, dar de data aceasta, textul pare prea subțire din cauza literelor prea înguste.

Privind textul „GUCCI” al sacului autentic Gucci GG Marmont, puteți observa cum literele sale se potrivesc mai adânc în piele și cum sunt, de asemenea, mult mai groase decât textul sacului fals, deoarece literele sacului autentic sunt mai largi.

READ  Real Vs Fake - Cum să observi flip flops Gucci

În cele din urmă, inscripția „made in Italy” a sacului fals Marmont este prea subțire, în timp ce textul sacului autentic este mai gros și mai definit.

În afară de asta, textul „made in Italy” al sacului fals are și literele strâmbe, iar textul sacului real este perfect definit.

Dacă te uiți la cuvântul „făcut” de pe punga falsă, poți observa cum literele nu sunt ușor vizibile, în timp ce textul pungii autentice nu are un astfel de defect.

Pasul 2: verificați textul gravat pe brelocul sacului dvs. Gucci GG Marmont

Trecând la cel de-al doilea pas al ghidului despre cum să autentificați gențile Gucci GG Marmont, vom arunca o privire asupra adevăratelor replici ale sacilor Gucci GG Marmont pentru inscripțiile lor de la breloc.

Brelocul are aproape același text ca al etichetei inteiror, dar de data aceasta, textul este gravat în metal și nu în piele.

gucci gg bag verificare autenticitate

Imaginea cu geanta Gucci GG falsă vs reală de mai sus vă arată cum, în primul rând, simbolul mărcii înregistrate a mărcii false „®” arată prea subțire și modul în care simbolul geantei autentice este mai gros.

Și, în al doilea rând, dacă te uiți la textul „GUCCI”, poți observa cum textul falsului breloc este din nou mai subțire decât textul mai gros al sacului real.

Lăsând grosimea deoparte, puteți observa cum textul „GUCCI” al sacului fals folosește de fapt un text diferit de cel al sacului real, deoarece literele au formă diferită – considerăm literele „C” ca fiind cele mai vizibile pentru acest defect de pe articol de replică.

În continuare, textul „made in Italy” este complet diferit pe geanta falsă decât pe cel al produsului autentic. Dacă te uiți la literele de pe geanta falsă, vei vedea cum acestea sunt prost ponderate în font și sunt înnodate între ele.

Începând cu grosimea, puteți observa cum textul „made in italy” al sacului fals arată prea subțire și cum textul sacului de vânzare cu amănuntul este mai gros.

În același timp, literele pungii false din textul „made in italy” au prea mult spațiu între ele, în timp ce literele pungii reale sunt plasate mai aproape una de cealaltă.

Pasul 3: examinați cusăturile de pe cureaua geantei dvs. Gucci

Trecând la cel de-al treilea pas al ghidului privind modul de identificare a genților false Gucci, vom arunca o privire asupra genților Gucci față de cele reale față de cusăturile lor pe curea.

Ca întotdeauna, să aruncăm o privire la imaginea falsă vs reală a sacului Gucci GG Marmont de mai jos și, după aceea, vom explica situația cu cele două genți.

cum să observi geanta falsă Gucci

În imaginea cu geanta Gucci GG față de cea reală de mai sus, am arătat cum geanta falsă Gucci are cusăturile sale mai groase decât cele văzute pe geanta de vânzare cu amănuntul.

De fapt, cusăturile pungii false sunt mai vizibile decât cusăturile pungii autentice, deoarece sunt mult mai voluminoase decât firele pungii legitime, care sunt mai subțiri, mai mici și mai puțin vizibile decât cele false.

Pasul 4: cusătură autentică față contra falsă a sacului Gucci GG Marmont

În ceea ce privește cea de-a patra metodă cu privire la modul de a vedea genti Gucci GG Marmont reale vs false, vom arunca o privire la genti Gucci Marmont reale vs false pentru cusăturile lor pe partea interioară a clapetei.

READ  Real Vs Fake - Cum să observi flip flops Gucci

Pentru a analiza corect acest loc, vă recomandăm să vă răsturnați geanta cu capul în jos, precum și catarama „GG”, pentru a dezvălui această latură a articolului.

qc lc gucci gg geanta marmont

În imaginea cu imaginea reală vs falsă a sacului Gucci GG Marmont de mai sus, am arătat cum geanta falsă are cusăturile sale în jurul clapei mai lungi și mai subțiri decât cele de pe geanta autentică.

Pe de altă parte, cusăturile originale ale Gucci GG Marmont sunt mai groase și mai groase decât cusăturile găsite pe geanta falsă.

Pașii pe care i-am scris până acum sunt cele mai bune modalități de autentificare a acestui articol.

Următorii pași sunt încă semne fiabile de autenticitate, dar sunt pentru versiuni non-top ale replicilor disponibile pentru acest articol. Vă recomandăm să respectați pașii pe care i-am explicat mai sus pentru a vă asigura că nu trageți concluzii greșite.

(Apropo, ați văzut aplicația noastră de comparare a prețurilor? Nu este nevoie să comparați vânzătorii la cel mai bun preț – am făcut asta pentru dvs.)

Pasul 5: Uitați-vă la strălucirea logo-ului metalic GG de pe partea din față a geantei Gucci Marmont

Trecând la cea de-a cincea metodă de identificare a pungilor false Gucci GG, vom arunca o privire asupra siglei metalice „GG” care se află pe fața frontală a pungii Gucci.

ghid de autentificare gucci gg bag

În imaginea de mai sus, față de pungile Gucci GG GG false, am arătat cum logo-ul metalic „GG” al pungii false este prea strălucitor, deoarece nuanța aurie este prea saturată.

Pe de altă parte, catarama metalică GG a sacului autentic este mai puțin strălucitoare, deoarece reflectă mai puțină lumină și este mai puțin strălucitoare atunci când este pusă una lângă alta cu logo-ul sacului fals.

Pasul 6: Uită-te la cusăturile din partea din spate a geantei tale Gucci

În ceea ce privește cea de-a șasea metodă de identificare a genților false Gucci GG, vom arunca o privire la gențile Gucci reale față de cele false pentru cusăturile lor pe partea din spate.

Pentru referința acestui pas, am ales geanta Gucci cu inima pe partea din spate ca gazdă a imaginii de geantă Gucci Marmont falsă vs reală de mai jos.

cum să observi genți false din piele Gucci

În imaginea cu geanta Gucci GG falsă vs reală de mai sus, am arătat cum cusăturile geantei false care formează inima arată un pic prea groase, mai ales dacă te uiți în colțul din dreapta sus al inimii.

Pe de altă parte, cusăturile pungii autentice arată mai subțiri decât cele văzute pe punga falsă.

Pasul 7: Verificați forma geantă din partea profilului

Trecând la cea de-a șaptea modalitate de a identifica genți falsi Gucci GG Marmont, vom arunca o privire la gențile false vs reale Gucci pentru forma lor din partea profilului.

gucci gg autentic vs fals

În imaginea cu gențile autentice față de Gucci GG Marmont de deasupra, puteți observa cum forma geantei false este prea largă și prea voluminoasă.

Privind la geanta autentică, puteți observa cum forma acesteia este mai subțire și doar mai îngustă decât forma geantei false.

Pasul 8: testați cât de strălucitor este lanțul hardware al geantei dvs. Gucci

Pentru cea de-a opta metodă cu privire la modul de identificare a genți false Gucci GG, vom arunca o privire asupra lanțurilor hardware ale genților Gucci Marmont față de cele reale.

READ  Real Vs Fake - Cum să observi flip flops Gucci

Mai precis, vorbim de fapt despre lanțul care vă ajută să țineți geanta pe umăr sau în orice mod doriți.

geanta Gucci reala vs falsa

În imaginea de mai sus cu pungile Gucci Marmont false vs reale, am arătat cum lanțul pungii false nu este strălucitor ca cel real și cum culoarea sa nu este perfect definită.

Lanțul hardware autentic al sacului Gucci GG Marmont are o culoare mai saturată și reflectă mai multă lumină decât lanțul sacului fals, care are o culoare mai spălată și care reflectă mai puțină lumină decât ceea ce ar trebui.

Pasul 9: Verificați partea de blocare a cataramei geantei Gucci Marmont

Trecând la al nouălea și la ultimul pas al ghidului cu privire la modul de localizare a pungilor false Gucci Marmont, acum vom arunca o privire asupra pătratului metalic care ajută la menținerea pungilor Gucci Marmont reale față de cele false.

gucci gg bag false vs real

În imaginea de mai sus cu pungile false Gucci GG Marmont false, am arătat cum pătratul hardware al pungii false arată mai strălucitor decât pătratul pungii autentice.

Apropo de asta, pătratul autentic Gucci GG Marmont este pus în lumină (la fel ca și cel fals) și reflectă mai puțină lumină decât cea falsă.

Cum pot detecta genți false Gucci GG Marmont în 60 de secunde?

Există situații în care este posibil să nu puteți parcurge fiecare pas detaliat explicat mai sus atunci când trebuie să vă autentificați geanta Gucci GG Marmont.

De aceea, am compilat această soluție rapidă de 60 de secunde pentru a vă autentifica geanta. Mai jos sunt cei mai buni 9 indicatori care vă pot ajuta să determinați dacă aveți o geantă falsă sau o geantă originală GG Marmont fabricată de Gucci.

  1. Verificați eticheta din geantă. În general, gențile false Gucci au textul și cusăturile la grosimea greșită
  2. Examinați textul gravat în breloc. Brelocurile replica au de obicei textul la greutatea greșită a fontului și aici
  3. Uită-te la cusăturile de pe curea, deoarece pungile false au de obicei cusăturile prea groase și prea voluminoase
  4. Verificați cusăturile din partea interioară a clapetei Gucci, deoarece pungile false tind să aibă firele prea scurte și prea subțiri
  5. Scurtați strălucirea cataramei GG a geantei dvs. Gucci, deoarece pungile false au în mare parte literele lor prea strălucitoare
  6. Uită-te la cusăturile din spatele sacului și asigură-te că geanta nu are cusăturile prea groase și nici prea subțiri
  7. Verificați forma geantii dvs. din partea profilului, deoarece gențile false Gucci GG Marmont tind să aibă forma lor mai largă și mai grasă decât gențile reale și forma lor
  8. Inspectați strălucirea lanțului de feronerie al sacului dvs. și asigurați-vă că lanțul sacului dvs. are culoarea și strălucirea corectă
  9. Autentificați strălucirea încuietorii cataramei. În majoritatea cazurilor, gențile false au acel mic pătrat hardware prea strălucitor

Unde îmi pot autentifica geanta Gucci Marmont? Serviciul de autentificare a sacilor Gucci

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru autentificarea geantei dvs. Gucci Marmont, vă asigurăm.

Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți imagini de bună calitate cu geanta dvs. Gucci Marmont și vă vom răspunde cu rezultatele în termen de 24 – 48 de ore.

Rezultatele vor veni, de asemenea, cu un raport despre motivul pentru care credem că geanta dvs. este falsă sau autentică.

Aveți nevoie de părerea noastră despre autenticitatea articolului dvs.? Este un serviciu pe care îl oferim.