Real Vs Fake – Cum să observi flip flops Gucci

Diapozitivele Gucci sunt cu siguranță unul dintre cele mai populare articole pe care le-ați vedea vara, dar oricât de populare sunt, există aceeași cantitate de falsuri care navighează pe web.

Când doriți să cumpărați diapozitivele Gucci, este posibil să doriți să știți ce pereche este reală și care pereche este falsă, iar acest lucru este adesea un lucru greu de făcut.

Am compilat acest ghid despre cum să identificați diapozitive false Gucci și, împreună cu fiecare pas al ghidului, veți vedea o mulțime de informații care vă vor învăța tot ce trebuie să știți atunci când vine vorba de autentificarea acestor diapozitive.

Pentru a rezuma la scurt timp, cel mai rapid mod de a observa diapozitivele false Gucci este de a privi gravura de pe talpă, precum și textul de pe lateral (sau de pe spate, în funcție de eliberarea diapozitivelor) pantofilor, deoarece diapozitivele false Gucci nu au niciodată inscripțiile la grosimea corectă, în timp ce perechile reale trebuie să fie impecabile și, în 99% din cazuri, sunt, și asta datorită atenției acordate diapozitivelor atunci când sunt fabricate.

Cum se observă diapozitive false Gucci

Pasul 1: Gucci real vs fals glisează singurele gravuri

Pornind de la ghidul cu privire la localizarea diapozitivelor false Gucci, vom analiza diapozitivele Gucci false față de cele reale pentru gravurile lor pe talpă.

diapozitive Gucci reale vs false

În imaginea cu flip-flops-ul fals Gucci de deasupra, am arătat cum perechea falsă are trei defecte pentru toate cele trei inscripții.

În primul rând, simbolul mărcii înregistrate „®” de pe replica diapozitivelor Gucci arată prea subțire, în timp ce litera și cercul de pe diapozitive autentice arată mai groase și mai definite.

READ  Cum să identifici genți falsi Gucci Marmont - Fals Vs Real Gucci GG Bags

În ceea ce privește textul „GUCCI”, puteți vedea cum literele perechii false sunt prea înguste, dar oricât de înguste sunt, aceste litere încă se potrivesc prea adânc în interiorul țesăturii.

Pe de altă parte, diapozitivele autentice Gucci au textul lor „GUCCI” care arată mai larg și cu literele lor se potrivesc mai puțin adânc în interiorul țesăturii decât cele false.

În cele din urmă, textul „made in Italy” pare să fie și el prea subțire, în timp ce literele perechii reale sunt mult mai groase și mai voluminoase.

Pasul 2: verificați textul scris pe partea laterală a diapozitivelor dvs. Gucci

Pentru cel de-al doilea pas al ghidului ghidului cu privire la localizarea diapozitivelor false Gucci, vom arunca o privire asupra textului „GUCCI” care este scris pe partea laterală a diapozitivelor.

Cele mai noi modele de diapozitive Gucci au acest text pe partea de profil (pe care îl verificăm acum), iar unele au acest text pe spatele diapozitivelor – nu vă faceți griji, următorul pas va fi despre asta!

Ghid de verificare a autenticității diapozitive Gucci

Imaginea cu diapozitivele reale vs false Gucci de mai sus vă arată modul în care textul „GUCCI” al perechii false arată prea subțire și prea puțin lat.

Pe de altă parte, flip-flops-urile Gucci au același text „GUCCI” care arată mai gros și mai larg și, prin urmare, cu un aspect general mai mare decât textul perechii false.

Pasul 3: autentificați textul scris pe spatele flip-flops-ului dvs. Gucci

Așa cum am promis anterior, pentru cel de-al treilea pas al ghidului cu privire la localizarea diapozitivelor false Gucci, ne îndreptăm spre partea din spate a diapozitivului, deoarece vrem să aruncăm o privire asupra textului „GUCCI” care este scris acolo ca bine.

READ  Cum să identifici genți falsi Gucci Marmont - Fals Vs Real Gucci GG Bags

La fel ca întotdeauna, haideți să aruncăm o privire rapidă asupra imaginii cu diapozitivele Gucci reale vs replica de mai jos și, după aceea, vom clarifica totul.

cum să observi diapozitive false Gucci

Această imagine cu diapozitive Gucci false vs reale vă arată cum perechea falsă are textul său „GUCCI” care iese prea puțin din pantofi în comparație cu textul pantofilor reali.

De fapt, perechea falsă are acest text prea subțire, în timp ce textul perechii reale este mai gros și de aceea iese din diapozitive mai mult decât cel fals.

Pasul 4: Uitați-vă la nuanțele de verde și roșu utilizate pentru a crea partea superioară a diapozitivelor

Trecând la cea de-a patra și ultima metodă a ghidului privind modul de identificare a diapozitivelor false Gucci, dorim acum să trecem la o vedere de sus în jos a diapozitivelor.

Facem acest lucru pentru că vrem să vedem ce nuanță de verde și roșu este folosită pentru a picta țesătura de cauciuc a diapozitivelor Gucci false vs reale.

gucci slides fke vs real

Imaginea cu diapozitivele Gucci false față de cele reale arată mai sus modul în care diapozitivele false au culorile lor prea întunecate – acest lucru este valabil atât pentru roșu, cât și pentru verde.

Pe de altă parte, nuanțele utilizate pe diapozitivele autentice Gucci arată mai „vii”, deoarece sunt mai strălucitoare și mai strălucitoare decât verde și roșu ale perechii false.

Cum pot vedea pantofii diapozitive fals Gucci în 60 de secunde?

Este posibil ca cei 4 pași detaliați descriși mai sus să nu fie atât de practici atunci când vă grăbiți sau când doriți să cumpărați diapozitivele online.

READ  Cum să identifici genți falsi Gucci Marmont - Fals Vs Real Gucci GG Bags

De aceea, am compilat această soluție rapidă de 60 de secunde pentru autentificarea adidașilor. Mai jos sunt cei mai buni 4 indicatori care vă pot ajuta să determinați dacă aveți diapozitive false sau reale Gucci.

  1. Verificați textul scris pe talpa pantofilor, deoarece perechile false tind să aibă textul prea subțire
  2. Uită-te la textul scris pe partea laterală a diapozitivelor. În general, diapozitivele false Gucci au textul lor prea subțire și aici
  3. Autentificați textul scris pe partea din spate a diapozitivelor dvs. Gucci, deoarece perechile false au de obicei textul prea subțire chiar și aici
  4. Analizează nuanța de verde și roșu din partea de sus a flip-flop-urilor. De obicei, cizmele false Gucci au culorile lor prea închise

Unde pot autentifica diapozitivele mele Gucci? Serviciul de autentificare Gucci

Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți imagini de bună calitate ale diapozitivelor dvs. Gucci și vă vom răspunde cu rezultatele în 24 – 48 de ore. Rezultatele vor veni, de asemenea, cu un raport despre motivul pentru care credem că diapozitivele dvs. sunt false sau autentice.

Aceasta ne duce la sfârșitul ghidului nostru de verificare reală față de falsul Gucci. Vom continua să actualizăm acest articol pe măsură ce vor fi făcute comparații mai bune și mai noi.

Aveți nevoie de părerea noastră despre autenticitatea articolului dvs.? Este un serviciu pe care îl oferim.